Financieel Management/Operations

Als strategisch consultant en interim manager ben ik in staat mensen te inspireren en te verbinden en kan veranderingen in de omgeving vertalen naar de strategie van de organisatie. Hierbij geeft mijn ervaring met alle aspecten in een eindverantwoordelijke functie mij voldoende bagage voor succes: ik ben doelgericht, authentiek, integer en energiek. Ik schuw zakelijke beslissingen niet, maar altijd met respect voor mensen.

Ik heb ruime ervaring vanuit verschillende perspectieven (Finance, Proces, IT en HR), maar mijn expertise richt zich met name op de samenhang van deze werkvelden. Enkele projecten die onder mijn verantwoordelijkheid zijn uitgevoerd zijn; implementatie van ERP (SAP), implementatie van de Omni Channel Strategie, Master Data Management, Business Control, Change Management, Risk Management.

Verhoging van het serviceniveau van de organisatie richting de klant was de laatste jaren on top of mind. Dit zorgt voor continue druk op de processen. Zaken als verhoging van het servicelevel, structureren van de Supply Chain (leadtimes, betrouwbaarheid etc.), verhogen van de klanttevredenheid zijn mij op het lijf geschreven. Hierbij is de menselijke factor essentieel, waarbij cultuur en HR-beleid bepalend zijn voor het realiseren van de strategie.

Mijn vakkennisFinance, Proces, IT, HR
Mijn leeftijd55
Mijn situatieZZP
NaamAdri van der Heijden
AdresJ.F. Kennedystraat 117
Samenwerking metgemengd
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.