INSPIRATIE & VOORBEELDEN      

Denk ook eens anders. Blijf niet in je eigen discipline hangen.
Je kunt veel meer dan je denkt. Ook voor zzp’ers die samen stappen willen zetten.

Voorbeelden die je wellicht stimuleren:

Je hebt een WW-uitkering en je wilt samen met een andere werkzoekende een timmerwerkplaats beginnen. Jijzelf bent goed in het maken van kozijnen en je zoekt iemand die alles weet van dakconstructies. Op Boiwerkt.nl plaats je een B.O.I. waarin je de juiste persoon zoekt. Deel de (huur)kosten en start samen.

Je ziet een oude boerderij met een leegstaand schuurtje erbij.
Zelf heb je geen recht meer op een uitkering maar je wilt ook niet in de bijstand belanden. Het schuurtje is te huur. De ligging is perfect. Samen met andere werkzoekenden wil je een theehuis annex ontmoetingsplek daar exploiteren. Plaats een B.O.I. en vindt je zakenpartner(s). De huur en andere kosten deel je samen met je nieuwe zakenpartners.

Je hebt als vrouw het idee om eigengemaakte soep te verkopen. Op je website kunnen mensen vandaag soep bestellen voor levering morgen. Zoek één of meerdere werkzoekenden en deel de te maken kosten (busje, bouw website etc.) en start je soepwinkel.

Je bent een werkloos accountant en loopt rond met het idee samen met anderen een maatschap te starten. Plaats een B.O.I. en maak kenbaar wie je zoekt. Kom samen, bespreek de plannen, deel de kosten en start.

Je plaatst een B.O.I. en vraagt wie samen met jou een camping wil exploiteren in het buitenland. Je vermeldt wat je te bieden hebt. (bijvoorbeeld mede-eigenaar).

Je bent je hele leven heftruckchauffeur geweest en plots is je functie vervallen. Je WW-uitkering loopt ten einde en de bijstand dreigt. Als 53-jarige weet je dat het moeilijk wordt om weer als heftruckchauffeur aan de slag te gaan. Plaats een B.O.I. en zoek een andere werkzoekende om samen met jou een eetcafé op te zetten.

Je bent onlangs ontslagen als administratief medewerkster en het wordt moeilijk om weer vast werk te vinden. Je loopt al jaren met het idee om een cafetaria te runnen, maar de financiële middelen reiken niet ver genoeg. Plaats een B.O.I. en vraag een zakenpartner die bereid is mee te doen. Vermeld ook dat zij voor bijvoorbeeld 50 procent mede-eigenaar wordt.

Je hebt onlangs je opleiding NIMA A en B afgerond en je droom is om een eigen bedrijf op te richten. Helaas beschik je nog niet over de vereiste werkervaring en financiële middelen. Je plaatst een B.O.I. waarin je vraagt naar een ervaren marketing-partner om samen een bedrijf op te zetten. Frisse kennis van een pas afgestudeerde in combinatie met ervaring is een goede combinatie voor succes.

En zo zijn er 1001 voorbeeld- initiatieven te bedenken!

ONZE MISSIE

‘HET OPSTARTEN VAN EEN (EIGEN) BEDRIJF
IS VOOR IEDEREEN MOGELIJK’

baat_logo_big

logo_kapar_consulting

v3

WWW.BOIWERKT.NL


Zoek een B.O.I bij jou in de regio

Als werkzoekende plaats je een B.O.I  op ons platform. Hoe werkt dat?

  • Je vertelt wie je bent en wat je wilt.
  • Je beschrijft kort welk bedrijf je wilt starten.
  • Je omschrijft welke diensten en/of personen met welke vakkennis en potenties je wilt betrekken.
  • Je geeft aan wat jij te bieden hebt. 
  • Geïnteresseerde en gemotiveerde werkzoekenden kunnen op jouw initiatief reageren.
  • Je filtert de reacties en maakt een keuze wie je wilt ontmoeten.
  • Kom via het platform met elkaar in contact en kijk of het klikt.
  • Start alleen of start samen je eigen bedrijf.

Waarom B.O.I?

Samen naar een bedrijf!

Op het platform Boiwerkt.nl kun je een B.O.I. plaatsen.

Starters kunnen samenwerkingsverbanden opzetten met andere zzp’ers ons samen sterk(er) te staan bij potentiële opdrachtgevers.

Nieuwe wegen

Boiwerkt.nl opent nieuwe wegen om jezelf te redden op de arbeidsmarkt!

Te weinig kennis

Te weinig kennis in huis? Boiwerkt.nl heeft het antwoord. Plaats een B.O.I en zoek je zakenpartner.

Samen bedrijven opstarten

Op het  internetportaal Boiwerkt.nl krijgt een werkzoekende, een starter of een zzp’er de mogelijkheid om een B.O.I. te plaatsen. We brengen vakkennis, potenties en werkervaringen van werkzoekenden bij elkaar. Met als doel om samen een bedrijf op te richten.

Stel uw vraag

Nog niet alles duidelijk? Stel hier uw vraag. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te sturen.

Mail Ons

Volg ons via LinkedIn, Facebook of Twitter

logo-boi1

TERUG