Installatie Advies, Interim management

VIT is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling en realisatie van complexe woongebouwen, commerciële gebouwen, school gebouwen en zorgcomplexen.
Adviseren op de vakgebieden van installatietechniek, bouwkostenmanagement en projectbegeleiding vanaf ontwerpfase tot en met beheer en onderhoud. VIT denkt mee in disciplines die bij de realisatie van een project betrokken zijn. Vanuit expertise en pragmatische integrale benadering zal VIT u bijstaan bij vraagstukken inzake het realiseren van uw project. VIT voert werkzaamheden uit voor adviseurs, ontwikkelaars, bouwkundig aannemers en installateurs.

Wat heb ik te bieden:
kijk op mijn website www.vit-ma.nl
Mijn vakkennisBouw en Installatie Techniek
Wie zoek ikontwikkelaars - bouwkundig aannemer - installateur
Mijn leeftijd47
Mijn situatieZZP
NaamVIT Management & Advies