logo_kapar_consultingHakan Kapar is de oprichter van Kapar Consulting. Hij is breed opgeleid in subsidieadvies. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in Nederlands Recht en heeft bovendien een economische studie gevolgd aan de Internationale Hogeschool Breda. Tot aan de oprichting van Kapar Consulting is hij als senior manager verbonden geweest aan Deloitte en heeft daar als pionier een succesvolle subsidiepraktijk opgezet. Gedurende een periode van 10 jaar is hij bij Deloitte verder actief geweest als subsidieadviseur voor bedrijven en kennisinstellingen. In deze setting heeft hij ruime ervaring opgedaan met regionale, nationale en internationale subsidies en het voeren van bestuursrechtelijke procedures.

Als lid van het managementteam is hij verantwoordelijk geweest voor de aansturing en coaching van multidisciplinaire projectteams, bestaande uit accountants, belastingadviseurs en consultants, die in opdracht van grote nationale en multinationale cliënten subsidieprojecten van meer dan € 1 miljoen hebben gerealiseerd. Gedurende deze periode is hij ook tijdelijk gedetacheerd in Groot-Brittannië alwaar hij in samenwerking met zijn Britse collega’s internationale opdrachten heeft uitgevoerd. Hij heeft inmiddels een uitgebreid netwerk bij overheden en bedrijfsleven opgebouwd.

Naast deze werkzaamheden heeft hij als trainer en als auteur van vaktechnische artikelen zijn kennis in dit vakgebied overgedragen aan subsidieadviseurs, accountants, belastingadviseurs, consultants en medewerkers van bedrijven, overheden, kennis- en zorginstellingen. 


Ten slotte heeft hij in samenwerking met software-ontwikkelaars een belangrijke bijdrage geleverd aan de vermindering van administratieve lasten op dit terrein door de ontwikkeling van ICT-tools voor subsidieregelingen.

Hiervoor heeft hij bij voormalig accountants- en advieskantoor VB Groep en verschillende gespecialiseerde adviesbureaus subsidieprojecten uitgevoerd voor bedrijven, overheden, kennis- en zorginstellingen en internationale consortia.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

TERUG