Mede-eigenaar

Ik bedenk innovatieve producten en/of concepten om deze vervolgens commercieel te maken. Momenteel heb ik een innovatieve “drinkprotector” in ontwikkeling. Hij is zowel geschikt voor de horeca alsmede voor thuisgebruik. Dit tastbaar product zorgt ervoor dat een drankje op een terras in de horeca maar ook thuis op balkon of in de tuin, altijd in de schaduw staat. Tevens biedt het bescherming tegen wespen, fruitvliegjes of andere mogelijke “indringers”. De afzetpotentie is enorm, mede doordat deze drinkprotector een lage verkoopprijs heeft. Voor iedere horeca-uitspanning met een terras en ieder huishouden wordt deze drinkprotector een “must have”.

Wat heb ik te bieden:
Mede aandeelhouder in een nieuw op te richten BV
Mijn vakkennisReeds meerdere jaren ondernemer
Wie zoek ikIk ben op zoek naar een partij of mede investeerder om dit innovatieve product te introduceren.
Mijn leeftijd61 jaar
Mijn situatieReeds ondernemer
NaamMichel Van den Hove
Samenwerking metgemengd