Ongediertebestrijder / preventie

Ik ben werkzaam voor De FranchiseAdviseur en voor onze opdrachtgever Traas Ongediertebestrijding ben ik op zoek naar iemand die als zelfstandig ondernemer een vliegende start wil maken in de vorm van franchise. We zoeken iemand die een eigen regio van Traas wil bedienen. Traas Ongediertebestrijding houdt zich niet alleen bezig met bestrijding, maar vooral ook met preventie. Denk hierbij aan advies aan supermarkten en andere organisaties. Daarnaast heeft Traas een grote passie voor mens, dier en natuur, dus alle werkzaamheden worden uitgevoerd met als doel om het juiste balans hierin te houden. Voordelen van franchise: je werkt als zelfstandig ondernemer, maar je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Je behoudt veel vrijheid en je begint met een vliegende start. Op het gebied van naamsbekendheid, marketingactiviteiten en inkoopkanalen is namelijk al jaren geïnvesteerd. Meer weten over franchise en deze formule kijk op http://bit.ly/2CieUdl

Wat heb ik te bieden:
Een eigen regio bij één van de grotere ongediertebestrijders in Nederland. Een gedegen organisatie met passie voor mens, dier en natuur. Goede verdiensten mogelijk.
Mijn vakkennisdiploma ongediertebestrijding of bereid deze te halen. De opleiding duurt ca 12 weken en is dan 1 dag per week. Zodra de opleiding is afgerond kun je aan de slag.
Wie zoek ikHeb jij ervaring als ongediertebestrijder en heb je de benodigde diploma's of ben je bereid deze te halen? Dan zoek ik jou.
Mijn situatieZZP
NaamChantal van Gerven - De FranchiseAdviseur
AdresRotterdam
Samenwerking metgemengd
ID198302
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.