Van idee naar initiatief om vervolgens een eigen bedrijf te starten.

Bij het omzetten van een idee naar het opstarten van een eigen bedrijf krijg je te maken met een aantal uitdagingen. Dat zijn:

  1. De opstartkosten zijn veelal te hoog om deze alleen op te brengen. Hoe los je dit op?
  2. Je wilt uitzoeken of het idee voldoende (markt) potentie heeft.
  3. Het is van belang om binnen je bedrijf over de nodige vakkennis en werkervaring te beschikken.

Plaats een B.O.I.

Veel mensen lopen met een idee rond voor een eigen bedrijf. Hoe doe je dat? Hoe begin je daarmee en waar begin je aan?  Als je echt wilt, kan het. Ook jij kan zoveel meer dan je zelf denkt.  Bepaal je eigen arbeidstoekomst!

Innovatief

Boiwerkt.nl is een uniek platform waar werkzoekenden “vacatures” kunnen plaatsen voor andere werkzoekenden. Dit met als doel om samen een bedrijf op te richten. Maak er gebruik van, bepaal zelf je toekomst.

Ook voor ZZP’ers

Je bent een zelfstandig ondernemer en zoekt een samenwerking met één of meerdere andere zzp’ers? Plaats een B.O.I. en vind de geschikte partner(s) of collega. Samen sta je sterker en heb je meer slagkracht. Je wordt in een samenwerkingsverband interessanter voor potentiële opdrachtgevers.

Visie

Wij bieden een innovatief platform  voor mensen die zichzelf willen redden op de arbeidsmarkt. Wij streven ernaar om elk jaar vele samenwerkingsverbanden tot stand te brengen via het unieke platform Boiwerkt.nl.

Missie

Bedenken + ondernemen =inkomen

Recent geplaatste Boi’s:

Pas afgestudeerd?

Heb je een commerciële of financiële drempel die je hindert om een eigen bedrijf te starten? Plaats een B.O.I en zoek een partner die  ervaring heeft en met je wil samenwerken.Zo’n combinatie biedt perspectief.  Bovendien kun je de opstartkosten delen.

Gratis hulp nodig

Docenten en studenten van Hogescholen Avans kun je via ons platform benaderen. Zij kunnen je kosteloos helpen met vraagstukken die binnen hun discipline vallen.

UWV & Gemeenten

Met behoud van een uitkering mag je van het UWV werken aan de totstandkoming van een eigen bedrijf. Tijdens die periode moet je wel blijven solliciteren. Als je B.O.I. in de eindfase is, mag je zes weken lang eraan werken om de puntjes op de i te zetten. Tijdens deze periode heb je vrijstelling van sollicitatieplicht. Tot een half jaar na de start van jouw bedrijf behoud je nog 71 procent van jouw uitkering. TIP: Doe alles in overleg!

TERUG