Zaken partner met ambitie in de Horeca

Hi ,

Ik ben Eric, 31 jr. en gediplomeerd Thee Sommelier. 4 jr. geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in Thee, voornamelijk losse Thee en ben tegelijkertijd met het sommelier opleiding begonnen om mijn kennis uit te breiden. In 2015 heb ik Camellia Discovery opgestart, een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van losse thee en accessoires, proeverij , workshops en advies.

Het laatste jaren heb ik aan een concept gewerkt,  het openen van een Thee en koffie Lounge, met premiums Thee en ambachtelijk koffie in combinatie met bio, vegetarische en vegan lekkernijen.

Naast Camellia Discovery werk ik part-time als Security Officer. Ik ben op zoek naar een partner om samen een Thee Lounge te openen. Heb je affiniteit in Banketbakkerij, Chocolaterie of patisserie, ben je kook of heb je ervaring in de Horeca, ben je ambitieuze,creatief en wil je de wereld van Thee en Koffie verder ontdekken? Dan ben ik op zoek naar JOU!

Door de jaren heen heb ik een brede netwerk aan Thee/koffie leveranciers(Europa,Azië en Afrika) opgebouwd, ik maak gebruik van nieuwe zet methoden om Thee te brouwer/zetten, experimenteer met nieuwe thee recepten en food-paring. Op dit moment ben ik opzoek naar een locatie voor de Thee en koffie lounge Utrecht of elders.

Als partner maak je deel van Camellia Discovery, na een afgesproken samenwerkingsperiode krijg je 5% aandeel als beloning en na beoordeling aan de hand van je inzet en investering in het bedrijf zal je aandeel vergroten. Vanuit je ervaring, vakkennis en expertise zullen de taken van Camellia Discovery verdeeld worden en samen zullen we het concept van de Thee/koffie Lounge verder ontwikkelen.

Camellia Discovery is gevestigd in Utrecht, mocht je interesse hebben neem gerust contact met mij op voor een gesprek. Bij voorbaat dank voor je tijd en aandacht.

PS: Mocht u toch als investeerder een role willen spelen in het bedrijf dan kunnen we altijd afspraak over maken. U bent kok en wilt u graag de beste Thee met uw gerechten combineren , neem graag contact met mij op.

Wat heb ik te bieden:
Mocht er een klik ontstaan tussen ons en na dat wij kennis hebben gemaakt, kunnen wij op eerste instantie kijken in welke opzicht we op lang termijn samen kunnen werken om de thee concept ware te maken. Daarna kunnen wij bespreken hoe wij verder in zee kunnen gaan. Mochten wij samenwerken, dan bied ik u een bron aan Oosterse patisserie vornamelijk Japanse,Chinese, Taiwanese... atelierruimte, materiaalen(deels) en een langetermijn partnerschap.
Mijn vakkennisNaast mijn specialiteit als theesommelier ben ik goed in organiseren en ook creatief.
Wie zoek ikMomenteel ben ik bezig in het ontwikkelen van een Horecaconcept en een theebelevenis voor andere horeca partij. In mijn studiejaar heb ik heel veel over Thee geleerd: smaakprofielen, smaakcombinatie, foodpairing enzovoort. Voor de thee concept ben ik opzoek naar een avontuurlijke Partner. Een patissier(Man/Vrouw), jong, enthousiast, spontaan, proactief. Met affiniteit voor wereld patisserie en bereid om met deze te experimenteren en te combineren met Thee om vervolgens een bijzondere producten te creëren. De kern van de Thee concept is het combineren van wereld patisserie en Thee. Op de link hieronder kunt u zien wat ik doe en met welke producten ik werk. https://www.instagram.com/camelliadiscovery/ https://www.facebook.com/CamelliaDiscovery/
Mijn leeftijd30jr
Mijn situatieReeds ondernemer
NaamEric. A.
Samenwerking metgemengd
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.