Regisseurs, casting agent, trainers, coach

Opnieuw werkend als freelance (trainings-) actrice, na 2 jaar in Sydney “Acting & Theatrecraft” te hebben gestudeerd.

Inmiddels al werkend voor meerdere opdrachtgevers, maar mn netwerk aan t uitbreiden, zodaf ik meer acteer opdrachten kan gaan doen.

Momenteel doe ik met name theaterwerk en presenteren voor groepen in de vrijetijdsbranche.

Opzoek naar uitbreiding van trainers/coaches en traininsbureaus die samenwerken met acteurs. Dat vind ik fantastisch om te doen en daar heb ik ook al de nodige ervaring in opgedaan.

Daarnaast lijkt het mij leuk om ook meer te gaan acteren voor camera. Daar ben ik nu ook voor opgeleid, maar nog niet in dat wereldje werkzaam in Nederland.

Om die reden ben ik ook opzoek naar een serieuze casting agent voor professionele acteurs (geen figuratie werk)

Wat heb ik te bieden:
Actrice, opgeleid voor film/tv en theater. Werkzaam in theater (vaak voor festivals en evenementen) en als trainingsactrice. Werkzaam als danser, steltloper, typetjes, presentatrice van spellen en activiteiten, begeleider van diverse groepen in de vrijetijdsbranche. Ruime ervaring in de horeca.
Mijn vakkennisActrice, opgeleid voor film/tv en theater. Werkzaam in theater (vaak voor festivals en evenementen) en als trainingsactrice. Werkzaam als danser, steltloper, typetjes, presentatrice van spellen en activiteiten, begeleider van diverse groepen in de vrijetijdsbranche. Ruime ervaring in de horeca.
Wie zoek ikOp zoek naar uitbreiding van trainers/coaches en traininsbureaus die samenwerken met acteurs. Dat vind ik fantastisch om te doen en daar heb ik ook al de nodige ervaring in opgedaan. Daarnaast lijkt het mij leuk om ook meer te gaan acteren voor camera. Daar ben ik nu ook voor opgeleid, maar nog niet in dat wereldje werkzaam in Nederland. Om die reden ben ik ook opzoek naar een serieuze casting agent voor professionele acteurs (geen figuratie werk)
Mijn leeftijd30
Mijn situatieZZP
NaamMarije van 't Oever
AdresUtrecht
Samenwerking metgemengd
ID188082