Software verkopen

Ik ontwikkel online (kantoor-/logistieke/productie/enz.) software. Alle door mij ontwikkelde software draait in mijn windows-achtige portal. Voor software heb ik genoeg ideeën, maar mijn commerciële vaardigheden zijn voor verbetering vatbaar. Daarom zoek ik iemand die nog te maken B2B software (helpdesk, financiëel, administratie, enz.) zou kunnen verkopen. Heb je een idee over te verkopen software, neem dan contact met mij op. Ik kan dat realiseren, jij moet het dan verkopen. Wel is daar mogelijk een investering voor nodig. Die investering kan ik of jij doen, of we investeren samen (alles is bespreekbaar). Als je geen software kan verkopen, maar zelf software nodig hebt, dan kan ik je daar waarschijnlijk ook mee helpen.

Wat heb ik te bieden:
Dit is afhankelijk van de samenwerkingsvorm. Hierin is veel mogelijk.
Mijn vakkennisAlles rondom (de organisatie van) software ontwikkeling en IT gerelateerde zaken. Ik ben ooit als software ontwikkelaar begonnen. De afgelopen 11 jaar heb ik software ontwikkel teams en helpdesk teams aangestuurd en een bestuursfunctie bij een kleine organisatie gehad. Daarnaast heb ik veel kennis van logistiek en heb ik verder al vele soorten software ontworpen.
Wie zoek ikCommerciële man die (maatwerk)software kan verkopen en eventueel bereid is te investeren. Ideeën over te verkopen software zijn ook welkom. Ik kan ervoor zorgen dat de software wordt ontwikkeld. Jij zou het dan moeten verkopen.
Mijn leeftijd48
Mijn situatieReeds ondernemer
Samenwerking metgemengd,mannen,vrouwen
ID206138
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.