Webdesigner, boekhouder,partner

In 1992 begonnen als ondernemer op de weekmarkt met het idee “hier blijf ik niet lang” maar het is nu 2019 en de sector laat me niet los, zoals veel ondernemers binnen deze sector zullen ze beamen dat het werken op markten eigenlijk wel de leukste baan is die er bestaat.
Helaas heb ik de markt als handelaar in 2018 moeten verlaten (ondernemen is risico nemen) maar blijft het toch kriebelen, wel heb ik nu ruim de tijd om met mijn vrouw en twee zoons vaker op pad te gaan.
Zoals ik al zei laat de sector mij niet los en ben ik begonnen met een platform om nieuwe collega’s te voorzien van informatie om hun slaging kans als ondernemer te verhogen, in dit platform zit een verdien model wat ik graag verder zou willen uitbouwen.
Dus heb je affiniteit met de sector en startend ondernemers dan hoor ik graag van je.

Wat heb ik te bieden:
Je kan mee helpen bouwen aan een nieuw bedrijf dat straks naast advertentie ruimte verkoopt ook doet aan leden werving (op locatie) het bedrijf gaat straks adviseren aan startend ondernemers en levert verzekeringen op maat.
Mijn vakkennisoorspronkelijk kom ik uit de grafische sector waar ik werkzaam was als grafisch technicus offset drukker. Deze technische werkervaring aangevuld met 16 jaar ondernemerschap op markten, braderieën, foodtruck festivals en evenementen.
Wie zoek ikNaast mensen die affiniteit hebben met startend ondernemers is het ook van belang dat je affiniteit hebt met ambulant handelaren, evenementen, markten. Veel gebeurt tegenwoordig via het web dus mensen met kennis en ervaring met WP of web developers heet ik ook van harte welkom.
Mijn leeftijd48
Mijn situatieReeds een baan
NaamDe Sector
Adreswww.desector.nl
Samenwerking metgemengd
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.