Zakenpartner gezocht voor uitvinder

Als uitvinder heb ik regelmatig ideeën, concepten en andere soorten hersenspinsels. Gezien ik van een hak op de tak vlieger ben heb ik behoefte aan structuur en stap voor stap mentaliteit van een andere zaken partner.

Het doel van al mijn ideeën en concepten is om het tastbaar te maken voor anderen. Dat kan in de vorm van een plan van aanpak zijn, het maken van een animatie video (1 van mijn favorieten) of iets anders waardoor zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van wat er in mijn hoofd zich afspeelt.

Dat moet echter wel op een duidelijke en gestructureerde manier gebeuren en daar kom jij in.

Wat heb ik te bieden:
Ideeën, concepten, onuitputtelijke motivatie met een vleugje humor. Uitvinder, dus ik hou mij vooral bezig met het idee zelf en hoe het vanuit zichzelf al waarde heeft. Immers ik geloof dat een goed product zichzelf verkoopt maar snap ook dat marketing verkoop stimuleert. In elk geval ben ik ook heel leergierig, intelligent en is een gesprek met mij nooit saai.
Mijn leeftijd25
Mijn situatieBijstand
NaamRobert Velhorst
Samenwerking metgemengd
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.
Wie zoek ikIemand die heel goed is om ideeën te vertalen naar tastbare concepten of zelfs producten. Die stapgewijs te werk gaat en zich niet de kop gek laat maken door mijn hak op de tak mentaliteit. Een baken van structuur kunnen we wel stellen die de juiste vragen op de juiste momenten in de juiste volgorde weet te stellen zodat de ideeën die in mijn hoofd afspelen zich populair maken bij het grote(re) publiek.