Zakenpartner (succesvol ondernemer a.u.b.!) voor het opzetten van een stichting

Een stichting die het nut en de kwaliteit van lifehacks gaat testen. Kortom lifehacks valideren! Althans, dat is de bedoeling…
Nu is dat op zich al een gat in de markt, maar er is meer wat de stichting nog meer zal onderscheiden in de markt en een absolute onbetwiste koppositie in de markt zal veroveren.

Het doel is om de stichting voor 31 December 2018 operationeel te laten zijn. Haalbaarheidsonderzoek is af en het bedrijfsplan al voor 80%. Unieke aan de stichting. We halen de operationele fase zonder ook maar één euro uit te geven vooraf! Hoorah!

Voor meer informatie wil kan de website bekijken:
www.preptalk.weebly.com

Wat heb ik te bieden:
Ambitie, visie, sparringspartner, detailist (als we het doen, doen we het goed), adviseur, onderzoeker, sociale maatschappelijk ondernemer mindset, oplossingsgericht en een flinke portie humor. Ook heb ik een hele grote drive om dit tot een succes te maken. In feite moet dit mijn werk worden i.p.v. mijn uitkering. Het is een do or don't verhaal. Uiteraard help ik mee met het vormgeven van de visie, missie, strategie en kan ik ook best aan documenten werken,
Mijn vakkennisBegrip van de basis principes van het runnen van een bedrijf. Sparren.
Wie zoek ikEen ervaren (en het liefst succesvolle) ondernemer (geweest) die niet meer om de pingels werkt maar omdat hij zich verveelt en toe is aan het helpen van jonge ambiteuze ondernemers (met een vlekje). De mede-ondernemer is een sparringspartner en brengt zijn netwerk & kennis in. Er hoeft geen financiën worden ingebracht. Alle kosten, ook die vooraf, wil ik volledig uit het verdienmodel van de stichting in wording halen. De ondernemer helpt mij om samen de deadline te halen om de stichting in operationele fase te krijgen. Dit betekent o.a. een duidelijke bedrijfsstructuur, bouwpand, belangrijkste zaken geregeld, beleid op orde, administratie op orde, team samen gesteld, klantenrelaties en onderhoud op orde, marketing op orde en uiteraard ook financiën op orde. Het is de bedoeling dat ik sturing krijg wat de juiste (tussen) stappen zijn om het doel te behalen. Ik denk altijd groot en zie die tussenstapjes niet. Dit i.v.m. met autisme. Het is voor mij van belang dat ik niet vast kom te zitten (in mijn hoofd) en dat ik van mijn af kan praten als mij iets werk-gerelateerds dwars zit, zodat we naar oplossingen kunnen zoeken. Een kalme logische denker die flexibel is (als een soort van mediator) helpt ook, ik ben zelf bloedfanatiek, gepassioneerd en kan vuur laten verbranden waardoor twee kemphanen niet gaat werken.
Mijn leeftijd25
Mijn situatieBijstand
NaamRobert
AdresArnhem
Samenwerking metgemengd
reageerScrol naar beneden om te reageren op de B.O.I. Vul het formulier in om uw reactie te versturen.